Куди піти у Києві на вихідних: афіша цікавих подій 10-11 лютого
Категорія
Культура
Дата публікації

Куди піти у Києві на вихідних: афіша цікавих подій 10-11 лютого

Куди піти у Києві на вихідних: афіша цікавих подій 10-11 лютого
Джерело:  online.ua

Яскраві шоу, вечер поезії, кіно – ONLINE.UA розуміється на гарному відпочинку та пропонує тим, хто не звик нудьгувати та сидіти вдома, підбірку найцікавіших подій, що відбудуться у Києві на цих вихідних 10 та 11 лютого.

The Illusionists/Ілюзіоністи

У суботу (16: 00/20: 00) та неділю (14: 00/18: 00) ви можете стати свідками неймовірного феєричного бродвейського шоу, яке критики порівнюють з магічним шоу Цирку дю Солей.

Їх історія почалася на Бродвеї - фантастичному місці, де зосереджені чудові театри, мюзикли і найяскравіші шоу сучасності. The Illusionists - це шоу кращих ілюзіоністів планети, про кожного з яких можна було б скласти пару оповідань куди цікавіше книг про Гаррі Поттера.

Ціна квитка: 590 - 3590 грн.

Ніч кіно: «Володар перснів»

У ніч з суботи на неділю у просторі «Циферблат» кіномани зможуть насолодитися легендарною трилогією:

"Володар перснів: Братерство Кільця"

"Володар перснів: Дві фортеці"

"Володар перснів: Повернення короля".

Це один з найбільших проектів в історії кіно. Його реалізація зайняла цілих вісім років, але це того варте! Фільми були високо оцінені критиками і отримали безліч нагород, включаючи 17 премій «Оскар» з 30 номінацій. Не пропусти!

Чай, кава, печиво і тости з джемом входять у вартість вхідного квитка.

Ціна квитка: 130 грн.

Поетична алюзія "Срібний вечір"

Декаданс і трохи містики чекають глядачів у "Театрі розкольників", який запрошує киян та гостей столиці 10 лютого на "Срібний вечір". Ви почуєте чудові вірші та відчуєте особливу атмосфера кінця 19 століття.

Ціна квитка: плата на ваш розсуд

Уїк-енд кращої соціальної реклами

У кінотеатрі «Кінопанорама» з 10-11 лютого пройде щорічний показ кращої соціальної реклами 2016-2017-х років, в яку увійшли як переможці найвідоміших рекламних фестивалів, так і абсолютно нові ролики з яскравим емоційним забарвленням, зворушливі і провокаційні.

Ціна квитка: 80-100 грн.

Всі. Свої. Великі знижки

Всі. Свої оголошують початок Великого Зимового Розпродажу. Завітайте 10 та 11 лютого на Десятинна, 12 та купуйте речі українських виробників. Організатори обіцяють влаштувати грандіозний розпродаж осінніх і зимових колекцій. Довго не вагайтесь, бо речі по таким знижкам розлітаються дуже швидко.

Як повідомляв ONLINE.UA, 3 лютого, в Києві стартував Ukrainian Fashion Week.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?