Куди їхати відпочивати у 2021 році: рейтинг країн для туристів від Lonely Planet
Категорія
Світ
Дата публікації

Куди їхати відпочивати у 2021 році: рейтинг країн для туристів від Lonely Planet

Куди їхати відпочивати у 2021 році: рейтинг країн для туристів від Lonely Planet
Джерело:  online.ua

Експерти австралійського видання Lonely Planet склали список найкращих напрямків для подорожей наступного року. Безперечним лідером нового рейтингу туризму стала Швеція. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на оприлюднений перелік.

На думку експертів, окрім Швеції варто відвідувати Палау, Грецію, Антигуа, Барбуду, Руанду.

Безпосередньо Швеція отримала нагороду "Найкращий міський відпочинок" завдяки місту Гетеборг. Місцева влада у 2020 році представила низку інноваційних рішень для незалежності від викопних ресурсів вже до початку наступного десятиріччя.

Острови Палау, що знаходяться у Тихому океані, відзначилися прогресивною політикою в напрямку екологічної стійкості. Вони отримали статус "Найкращих островів".

Греція отримала назву "Найкращого гастрономічного курорту", це сталося завдяки органічному харчуванню та морепродуктам.

На території держав Антигуа та Барбуда нещодавно заборонили використання пластмаси та пінопласту, що забезпечило їм потрапляння до рейтингу з поміткою "Найкращі напрямки, що розвиваються". Також у цих країнах створили систему екологічно чистих підприємств.

Африканська держава Руанда отримала статус "Найкращої програми зі збереження природи", це сталося завдяки міжнародній програмі зі збереження популяції горил.

Цікаво, що до рейтингу також потрапив Казахстан як "Найкраще місце для мешкання".

Як повідомляв ONLINE.UA, 18 листопада на засіданні Кабміну був затверджений проєкт угоди про взаємне скасування візових вимог між Україною та Індонезією. Безвізовий режим встановлений на термін до 30 днів, протягом яких українці можуть знаходиться на території Індонезії без оформлення візи. Таке право отримали та громадяни Індонезії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?