Куди ж без цього: українці розкритикували оголену Ані Лорак в новому кліпі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Куди ж без цього: українці розкритикували оголену Ані Лорак в новому кліпі

Куди ж без цього: українці розкритикували оголену Ані Лорак в новому кліпі
Джерело:  online.ua

Скандальна українська артистка Ані Лорак, яку засуджують в Україні за те, що вона живе і працює в Росії, заінтригувала фанатів тизером нового кліпу на пісню "Сон". У відео вона з'являється повністю оголеною - цей відвертий хід по-різному оцінили українці, повідомляє ONLINE.UА.

Перед публікацією відео Ані Лорак заінтригувала шанувальників фото, зробленим під час зйомок кліпу. Перед камерою артистка з'явилася в пальто, з-під якого показала свої стрункі довгі ноги.

Після цього в відео тізера стало зрозуміло, що Ані Лорак дійсно знімається в кліпі практично голою, без нижньої білизни, прикрившись лише блискучою тканиною.

"Як завжди потрібно показати голе тіло, куди ж без цього ...", "набридло це ниття, пора узяти себе в руки і заспівати що небуть радісне, самій це не набридло?", "Я ось думаю, коли поп-зірки знімають подібного роду кліпи, знаючи що їх дивиться в основному молодь, про що вони думають? І чомусь забувають про власних дітей","Господи, нам вже набридли "співаючі труси", нам не потрібні ваші голі ноги", - розкритикували в мережі Ані Лорак за появу в кліпі без нижньої білизни.

Знайшлися серед коментаторів і ті, хто був у захваті від нового відео зірки. Вони переконані, що новий кліп Лорак буде справжньою бомбою.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що Ані Лорак знову засвітилася в Києві - артистка прийняла участь у записі новорічного концерту "Головна ялинка країни" на телеканалі Інтер.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?