Кулеба назвав два головні інструменти зупинення війни в Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

Кулеба назвав два головні інструменти зупинення війни в Україні

Кулеба назвав два головні інструменти зупинення війни в Україні
Джерело:  online.ua

6 квітня очільник Міністерства закордонних справ Дмитро Кулеба заявив, що цінує новий пакет санкцій Європейського Союзу проти РФ, однак не приховує, що вважає його недостатнім для зупинення війни в Україні.

Джерело: Твіттер-сторінка Дмитра Кулеби

Кулеба вказав на 2 головні інструменти зупинення Путіна

Я ціную посилення п’ятого пакета санкцій ЄС: заборону на російське вугілля, доступ суден до портів ЄС і операторів автомобільного транспорту. Але, щоб зупинити Путіна, знадобиться газове/нафтове ембарго та десвіфтизація усіх російських банків. Важкі часи вимагають важких рішень, - наголосив український дипломат.

Як уже згадувалося раніше, глава Європейської ради Шарль Мішель уже попереджав, що офіційному Брюсселю в якийсь момент доведеться запровадити санкції проти імпорту російської нафти і навіть газу, щоб зупинити війну в Україні.

Нагадаємо, 5 квітня влада Євросоюзу оголосила деталі інших нових санкцій. Вони включають заборону на імпорт російського вугілля, обмеження доступу російських автоперевізників і кораблів, обмеження, спрямовані на олігархів та їхні сім'ї, а також блокування експорту деяких високотехнологічних машин.

Ба більше, влада ЄС також закликала накласти санкції на двох доньок російського диктатора Володимира Путіна у відповідь на вторгнення Росії в Україну.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?