Кулеба жорстко відповів на звинувачення Угорщини
Категорія
Світ
Дата публікації

Кулеба жорстко відповів на звинувачення Угорщини

Кулеба жорстко відповів на звинувачення Угорщини
Джерело:  online.ua

30 березня очільник МЗС України Дмитро Кулеба висловив жаль у зв’язку з останніми заявами його угорського колеги Петера Сійярто, звернувши увагу на те, що вони не відповідають дійсності і руйнують відносини між країнами. Як відомо, останній скаржився, що офіційний Київ, мовляв, втручається у процес виборів в Угорщині.

Джерело: "ЄП"

Кулеба відреагував на докори Угорщини щодо виборів

На відміну від поведінки Угорщини в Україні, ми ніколи не втручалися у внутрішні справи Угорщини, тим більше напередодні виборів. Прикро бачити, як заради короткострокової передвиборчої вигоди міністр Сійярто готовий вигадувати нісенітниці та руйнувати наші з ним відносини, які ми так довго вибудовували. Якщо орден від Лаврова для нього більш важливий за відносини зі мною, то варто так прямо і сказати, - підкреслив очільник МЗС України.

Як уже згадувалося раніше, 30 березня угорський міністр закордонних справ Петер Сійярто почав публічно звинувачувати Кабінет міністрів у спробі вплинути на угорські парламентські вибори, які повинні відбутися за декілька днів.

За словами глави МЗС Угорщини, нібито про це йшлося під час телефонної бесіди посла України з главою МЗС - Кулеба нібито телефонував йому консультуватися "про можливості впливу на результати угорських виборів".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?