Кулони на шию увійшли до ТОП-3 трендових прикрас у 2023 році.
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Кулони на шию увійшли до ТОП-3 трендових прикрас у 2023 році.

Кулони на шию увійшли до ТОП-3 трендових прикрас у 2023 році.
Джерело:  online.ua

Кулони знову увійшли до рейтингу найпопулярніших ювелірних прикрас на українському ринку. Як зазначили фахівці ювелірної мережі «Oniks», саме цей вид ювелірних виробів мав підвищений попит навесні 2023 року, поряд з кільцями та браслетами, які також увійшли до трійки «лідерів».

Знавці сучасного ювелірного мистецтва впевнені, що гарний кулон на шию – це універсальна прикраса, яка знайде місце у будь-якій скриньці.

На які вироби звернути увагу?

У той же час дизайнери «Oniks» відзначили, що асортимент кулонів дуже великий, і щоб знайти модну прикрасу, важливо знати основні категорії кулонів та актуальні тренди ювелірної моди.

  • Декоративні. Такі прикраси стали найпопулярнішими у 2023 році. Їх можна носити постійно або доповнювати ними лише вечірні образи. Вони можуть бути срібними чи золотими. Також в оформленні можуть бути різні камені. Все залежить від переваг.

  • Релігійні. Друга велика категорія кулонів – релігійні. Вже з назви можна зрозуміти призначення аксесуарів. Важливо розуміти, що такі речі мають лише віруючі люди. Ці кулони виглядають максимально скромно та без зайвих деталей.

  • З певним символізмом. Для деяких це практично те саме, що і декоративні. Хоча є й такі, які набувають особливих речей. Для них це обереги. Рослинні, тваринні мотиви вважаються найпоширенішими. Дехто хоче придбати кулони з певними знаками.

Який би ви не хотіли вибрати аксесуар, в ювелірному асортименті знайдеться безліч різних варіантів. Ви зможете вдало доповнити будь-який образ, а "Oniks" підкаже, які кулони підійдуть
саме для вас.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?