Культовий режисер назвав напад Росії на Україну "казками США"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Культовий режисер назвав напад Росії на Україну "казками США"

Культовий режисер назвав напад Росії на Україну "казками США"
Джерело:  1tv.ru

Американський режисер, кінематографіст зі світовим ім'ям, володар трьох «Оскарів» і зірки на Алеї слави Олівер Стоун розкритикував партнерство України і США, а також інформаційну політику, яку, на його думку, ведуть проти Росії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російський "Перший канал".
«Ми зараз в дуже небезпечній ситуації: США продовжують розповідати свої казки, що Росія захопила Крим, направивши туди свої війська, що вона присутня на Донбасі і взагалі загрожує Україні, що немає ніякого сенсу. Якби Росія хотіла захопити Україну, вона б зробила це, але їй це не треба», - заявив режисер.
Читайте також: Пропагандист ський фільм Стоуна "Україна в огні": в мережі вказали на цікаву деталь
На думку Стоуна, українські журналісти перебувають під тиском з боку уряду.
«Журналісти там в більшій небезпеці від власного уряду, ніж від якихось російських бойовиків. Україна взагалі дуже небезпечне місце», - зазначив він.
Режисер підкреслив, що «США збираються розв'язати війну під надуманим приводом».
«Нам потрібен страх, Сполученим Штатам потрібен ворог, і не один. Я думаю, американська військова міць будується на ворогів, тому що вони приносять гроші. І ми цих ворогів створюємо самі. Зараз ми проголосили головним ворогом тероризм, раніше був Іран, Китай, потім знову Росія. І кінця цьому немає», - заявив Стоун.
Як повідомляв ONLINE.UA, Олівер Стоун зняв документальний фільм-пропаганду «Україна в огні», в якому розповідається версія подій в Україні наприкінці 2013 - початку 2014 року під час Євромайдану.
У 2014 році Стоун виступив на підтримку пропаганди Росії щодо подій в Україні. Він назвав українську революцію очевидним "замовленням" ЦРУ, а екс-президента України-утікача Віктора Януковича - законним президентом, змушеним залишити свою країну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?