Культовий співак Філ Коллінз екстрено госпіталізований
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Культовий співак Філ Коллінз екстрено госпіталізований

Культовий співак Філ Коллінз екстрено госпіталізований
Джерело:  The Telegraph

Британський музикант Філ Коллінз був екстрено доставлений до лікарні у Лондоні в ніч на четвер, 8 червня.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Telegraph.

66-річного музиканта забрали до лікарні після того, як він послизнувся в своєму готельному номері і, під час падіння, вдарився головою об стілець.

"Філ страждає від "звисання cтопи" - результату операції на спині, що призводить до проблем з ходою", - розповів речник артиста.

"Він встав посеред ночі, щоб сходити в туалет, і послизнувся в своєму готельному номері, ударившись головою об стілець", - додав він.

Читайте також: Відомий режисер Емір Кустуріца госпіталізований після ДТП

За словами представника, Коллінз був доставлений в лікарню де йому наклали шви на рану на голові, поруч із оком. Під наглядом медиків артист перебуватиме ще добу.

Сам Філ Коллінз "надсилає свої щирі вибачення і подяку прихильникам".

Також відомо, що він мав виступити у лондонському Альберт-холі 8 і 9 червня, проте через інцидент виступи перенесли на 26 і 27 листопада.

Нагадаємо, що Філ Коллінз володар семи "Греммі" і "Оскара" за пісню до мультфільму "Тарзан". На його рахунку більше 150 мільйонів проданих платівок.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?