Кум Путіна каже, що бойовики і Кремль згодні на його "план"
Категорія
Політика
Дата публікації

Кум Путіна каже, що бойовики і Кремль згодні на його "план"

Кум Путіна каже, що бойовики і Кремль згодні на його "план"
Джерело:  online.ua

Кум президента Росії Володимира Путіна і голова політради "Опозиційної платформи – За Життя" Віктор Медведчук каже, що бойовики на окупованих територіях Донеччини та Луганщини згодні з його "планом" щодо "встановлення миру".

Про це він сказав в ефірі одного з українських телеканалів, передає ONLINE.UA.

Як відомо, раніше політик говорив, що один із головних пунктів його "плану" полягає в автономії Донбасу у складі України. Відповідаючи на питання, чи зможе Україна самотужки відновити економіку на окупованих територіях після їх повернення Медведчук сказав, що "самостійно Україна не впорається, але в цьому немає необхідності".

Окрім того, кум Путіна зазначив, що "план-концепці", який розробила його політсила, передбачає, зокрема, вільну економічну зону на нині непідконтрольних територіях та інші "питання, пов'язані з фінансовою, економічною та бізнес-діяльністю".

На цей "план-концепцію", за словами Медведчука, вже "дали попередню згоду Донецьк, Луганськ і Москва".

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що  президент РФ Володимир Путін розповів, що його кум, лідер проросійської організації "Український вибір — право народу" Віктор Медведчук літав у Росію, щоб домовиться про звільнення 24 українських моряків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?