Купи діда за 3 долари: соцмережі підірвав товар в російському супермаркеті
Категорія
Світ
Дата публікації

Купи діда за 3 долари: соцмережі підірвав товар в російському супермаркеті

Купи діда за 3 долари: соцмережі підірвав товар в російському супермаркеті
Джерело:  online.ua

Користувачі соцмережі різко відреагували на новину про те, що в Росії продають портрети для  акції "Безсмертний полк", яка проходить 9 травня.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Twitter.


В рамках акції "Безсмертний полк" учасники крокують в колоні, тримаючи транспаранти з портретами родичів, які брали участь у Великій Вітчизняній війні. У Росії такі портрети тепер можна придбати в супермаркеті.


"Налітай! Хороші, якісні, недорогі діди! Раніше були по 219 руб, а тепер 179! Не будь Обамачмо, купи діда!", - йдеться в повідомленні.



Багато користувачів соцмережі виступили категорично проти. Зокрема, Курник РФ написав: "Навіть цю ідею обгадити примудрилися. Як буде тим людям, що з реальними фото родичів підуть".


Веселий Київ додав: "Так там походу діди вже залишки залишилися, всі хороші розібрали до розпродажу! P.S: А де родичі тих, хто на фото?".



Інші ж користувачі з гумором поставилися до такої новини:



Джіппо71, в свою чергу, похвалив автора повідомлення: "Добре написав, душевно!".



Як повідомляв ONLINE.UA,  в мережі почався скандал через те, що український телеканал "Інтер" висловив підтримку акції "Безсмертний полк".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?