Купити "Ладу" за сина. У чому полягає цинізм путінської росії — Свідомі про несвідоме
Категорія
Україна
Дата публікації

Купити "Ладу" за сина. У чому полягає цинізм путінської росії — Свідомі про несвідоме

Купити "Ладу" за сина. У чому полягає цинізм путінської росії — Свідомі про несвідоме
Джерело:  online.ua

Емоції, які відчувають українці під час війни та питання, яке розвалить росію обговорили у новому випуску циклу етерів «Свідомі про несвідоме» на ютуб-каналі online.ua.

Джерело:  ютуб-канал online.ua

Доктор психології Василь Мосійчук запитав у колег, чи бояться українці російського тероризму щодо безперебійної роботи української енергосистеми.

Віталій Луньов, академік Української академії наук, зазначив, що з огляду на історію, українцям до цього не звикати – це вже було.

Українці відчувають різне. І це нормально. Ми маємо відчувати в таких ситуаціях справжні почуття, емоції. Тобто ми не хочемо позиціонувати себе, як не людей, бо ми — люди, тому ми боїмося, страждаємо, плачемо, перемагаємо і віримо.

Академік підкреслює, що нас підтримує весь цей час відповідь на питання, хто є свій а хто чужий.

Це головне питання, яке є всередині країни.

Віталій Луньов відзначає, що росію ще чекає відповідь на питання, хто свій а хто чужий.

У них почнеться хвиля параної, яку вони не витримають. Питання «свій-чужий» буде розвалювати російські інституції зсередини.

Росія пішла козирями, які в неї є, бо вона себе вважає енергетично незалежною країною. Тому вона тероризує Європу і нашу енергетичну мережу. Електрика — це не просто електрика, це уклад життя. Це все, починаючи від приготування їжі — до безпеки міста чи регіону. Тому це абсолютна підступність. Але поки що це так.

Російські генерали воюють з жінками та дітьми

Василь Мосійчук зазначив, що бачить що саме Україна показує європейцям, які теж страждають від ціни на світло і енергоресурси.

А ми страждаємо не тільки від ціни на світло, а ще й від того, що ми не можемо собі запалити світло. Чого хоче добитися путін і генерали? Це російські "генерали-герої". І російська армія. Вони воюють з жінками і дітьми. Генерали російської армії, ви не воюєте на фронті, ви боїтеся! Ви на фронті програєте все! Ви воюєте з жінками, дітьми, з хворими бабусями і дідусями. Які ви генерали? Наші солдати повинні вам зривати погони. Простий солдат у нас — генерал, який гідний більшого, ніж ви.

Професор психології зазначає, що росіяни чітко розуміють, що жінку можна налякати саме через дитину.

Ви не посієте паніки. Весь світ побачить вашого лузера (путіна — ред.). Ви пішли не за тією людиною. Фашизм і рашизм — це одне і те саме. І переживання за дітей буде у всіх, тільки не у ваших жінок, у ваших жінок цього немає. У вас переживання, як купити "Ладу" за сина. Ось, який цинізм сьогодні править балом. Не знаю, коли Простір відвернеться від вашого брудного розуму, але це точно буде. Тоді вам треба буде розбиратися. Ви будете йти по світу і весь світ буде знати, що ви — фашисти. У вас мітка вже є. Хіба що дерево не скаже вам, але пташка проспіває, що пішов насильник дітей і жінок.

Учасники цього випуску «Свідомі про несвідоме»:

  • Василь Мосійчук, доктор психології, автор наукових робіт, поет

  • Віталій Луньов, клінічний професор психології та клінічного нейропсихоаналізу, член Американської психологічної асоціації, академік Української академії наук

  • Богдан Ткач, клінічний професор нейропсихології, доктор психологічних наук з медичної психології, старший дослідник та лікар

«Свідомі про несвідоме» — це цикл психологічних етерів за участі провідних спеціалістів з різних областей, від психології до міжнародної економіки. Учасники етерів беруть до обговорення актуальні проблеми, з якими стикаються українці під час війни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?