Купити стильний одяг Max Mara Weekend онлайн
Категорія
Новини компаній
Дата публікації

Купити стильний одяг Max Mara Weekend онлайн

Купити стильний одяг Max Mara Weekend онлайн
Джерело:  online.ua

Max Mara – це культовий бренд, флагман світової моди із Італії. Вишуканий дизайн та актуальний крій, натуральні тканини роблять цю марку неповторною. Жіночий одяг зі світовим ім'ям – справжній символ якості. Італійському бренду вдалося досягти міжнародного успіху й за рахунок широкого спектру модних колекцій. Одна з них чудово підходить для активного відпочинку, прогулянок, повсякденного використання. Це легендарна лінійка Max Mara Weekend, яка дає модницям особливий колорит стилю casual, передає його ефектність та комфорт.

Max Mara Weekend у світі fashion

Перша колекція з'явилася у 1982 році та швидко стала популярною. Зараз це монобренд, який символізує свободу міського стилю, комфорт та практичність. Речі від Max Mara Weekend відмінно підходять для активних заміських прогулянок, відвідування офісу, занять спортом та зустрічі з друзями. Цю колекцію відрізняють:

  • бездоганний крій - продумані пропорції та чисті лінії;

  • використання екологічних тканин - льону, шовку, кашеміру, бавовни, шерсті;

  • символ (мініатюрний метелик) у вигляді нашивки або принта;

  • натхнення вуличним, вільним стилем;

  • акцентні деталі - каптури, зав'язки;

  • ніжні, жіночні відтінки палітри;

  • універсальність та лаконічність.

Одяг Max Mara Weekend представлений у компанії Invogue. Стильна колекція для відпочинку та активного міського способу життя дарує максимальний комфорт, поєднується з різноманітними аксесуарами, демонструє прихильність до відмінного смаку по-італійськи.

Італійський шарм від Max Mara Weekend

Колекція включає не тільки елегантні пальта та інший верхній одяг, але й затишні об'ємні светри, які не обмежують рухів, футболки, штани, сорочки, спідниці. Шкіряні куртки та снікерси складають міські модні «цибулі». У колекцію також входять сукні-міді, укорочені піджаки, монохромні топи та кардигани. Дизайнери роблять акцент на ненав'язливі принти, лаконічні зображення. Літнім речам залишають яскраві відтінки, насичені флористичні візерунки. До класичних виробів відносяться вільні білі штани, які гідно комбінуються з будь-яким верхом.

Лінійка Max Mara Weekend – завжди модна та ефектна. Колись вона починала своє існування з двох моделей пальта та одного костюма. Але зараз це велика колекція, яка включає в себе вироби в стилі легкого шику з елементами casual, sport style.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?