КупуйУМалих: натуральні сири і кисломолочна продукція від українських виробників
Категорія
Економіка
Дата публікації

КупуйУМалих: натуральні сири і кисломолочна продукція від українських виробників

КупуйУМалих: натуральні сири і кисломолочна продукція від українських виробників
Джерело:  online.ua

В умовах карантину малий і середній бізнес в Україні опинилися на межі виживання - сотні тисяч підприємців і невеликих компаній були змушені зупинити роботу, а ті, хто зміг перебудуватися на формат роботи онлайн страждають від нестабільного попиту і ледь тримаються на плаву. Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» (КЕУ) почала масштабний флешмоб #КупуйУМалих, щоб допомогти українському малому бізнесу вижити в умовах карантину. Редакція ONLINE.UA приєднується до цієї ініціативи і буде регулярно розповідати про цікаві пропозиції малого та середнього бізнесу на українському ринку.

У карантинній ситуації, коли в країні обмежено пересування по вулиці, а на полицях магазинів почали зникати товари першої необхідності, найбільшим попитом на ринку користуються продукти харчування. КЕУ склала список невеликих компаній, які можуть доставити до вас додому свіжі сири та кисломолочну продукцію з високоякісного молока фермерських корів і кіз.

Крафтові сири від "Сімейної ферми "ПаніКоза"

Цей виробник з Черкас пропонує шикарний асортимент для справжніх гурманів сиру. Тут пропонують смачні сири з пліснявою з козячого та коров'ячого молока, приготовані за всесвітньо відомим італійським і французьким рецептурами - буррата, моцарелла, рікотта, кротен, а також вершкове масло і сир.

Сироварня "Іберія"

Якщо ви хочете поласувати справжнім грузинським сиром, то варто звернути увагу на сироварню "Іберія". Для продукції тут використовують тільки натуральну сировину, ніяких консервантів, барвників або рослинних жирів. Сир адигейський, імеретинський, фета, сулугуні, бринза, а також вершкове масло, сметана і йогрут - всю цю смакоту можна знайти в прайсі компанії, яка на період карантину пропонує своїм клієнтам привабливі знижки.

Ферма Двох Катерин

Ферма Двох Катерин пропонує українцям козячі сири з Карпат. Вона знаходиться у Львівській області та відома багатьом туристам. Катерини пропонують для вас і ваших дітей смачне козяче молоко, різні сири (білий класичний, копчений, з чебрецем і м'ятою, з пліснявою). Для гурманів є "лютий" в баночках, а для самих маленьких споживачів - смачні і ніжні сирні десерти.

Сироварня "Доообра Ферма"

Ця сироварня знаходиться в Богуславі. Її власники також пристосувалися до умов карантину і розвинули відмінний сервіс по доставці до дверей споживачів. Розвозиться продукція в машині з холодильною камерою один раз в тиждень (в понеділок або четвер). Свіже козяче і коров'яче молоко, масло, сметана, кефір, тверді сири, а також домашня курятина, качки, перепілки, яйця, пельмені і вареники ручної роботи - в сироварні пропонують великий асортимент фермерських органічних смаколиків, які готують за індивідуальним замовленням для кожного клієнта.

Сироварня "Коза чка"

Сироварня "Коза чка" на період карантину реорганізувала операційний і виробничий процес, щоб продовжувати працювати і радувати своїх покупців корисними натуральними молочними продуктами та сирами. Доставка здійснюється по всій Україні.

Програма "Конкурентоспроможна економіка України" спрямована на розвиток сильної, диверсифікованої і відкритої економіки України шляхом поліпшення бізнес-середовища для малих і середніх підприємств. Цілі програми - підвищення конкурентних ключових галузей економіки та забезпечення України можливостями скористатися перевагами від угод про вільну торгівлю. Вона запущена в 2018 році і триватиме до 2023 року. Програма КЕУ заохочує створення бізнес-стартапів і діяльність малих і середніх підприємств, сприяє підвищенню конкуренції на внутрішньому ринку України та підтримки конкурентоспроможності українських стартапів, малих і середніх підприємств на міжнародних ринках.

Раніше ONLINE.UA розповідав, як малий бізнес України виживає в умовах карантину. Ми приводили яскраву історію підприємиці з Краматорська, яка перепрофілювала своє швейне підприємство, що спеціалізувалося на весільних сукнях, на пошиття захисних костюмів для медиків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?