Курченко намагався вивести гроші з рахунку Металіста
Категорія
Спорт
Дата публікації

Курченко намагався вивести гроші з рахунку Металіста

Курченко намагався вивести гроші з рахунку Металіста
Джерело:  online.ua

Зниклий президент харківського футбольного клубу Металіст Сергій Курченко зробив чергову спробу вивести гроші за межі України, передає ONLINE.UA з посиланням на MatchDay.
Про це повідомив керівник профспілки футболістів України Олег Печерний. За його словами, на рахунки Металіста надійшла ще одна частина грошей за трансфер Дієго Соузи в Флуміненсі, проте було зроблено спробу вивести ці гроші за межі країни.
«Я знаю, що днями на рахунки клубу зайшли гроші від трансферу бразильця Дієго Соузи. Замість того, щоб погашати борги і платити заробітну плату футболістам та працівникам клубу, Курченко зі своїми подільниками хотів вивести ці гроші в Росію", - розповів Печерний.
Керівник профспілки футболістів України направив документи до прокуратури Харківської області, проінформувавши прокурора області про діяльність Курченка і його подільників. За інформацією Печерного, на ці гроші накладено арешт.
«На прохання керівництва Металіста ми написали листа, в якому просили призупинити справу про невиконання контрактних зобов'язань перед Олегом Шелаєвим і Едмаром. Але якщо все так буде продовжуватися, то проінформуємо про це УЄФА і будемо просити забрати атестат і зняти Металіст з чемпіонату», - додав Печерний.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?