Курц про візит Путіна: його танці нічого не змінили
Категорія
Політика
Дата публікації

Курц про візит Путіна: його танці нічого не змінили

Курц про візит Путіна: його танці нічого не змінили
Джерело:  online.ua

Австрійський канцлер Себастьян Курц прокоментував нещодавній візит президента РФ Володимира Путіна на весілля голови МЗС Карін Кнайссль, підкресливши, що Австрія, як і раніше, повністю прихильна єдиній позиції Європейського Союзу щодо Росії.

З даною заявою він виступив, намагаючись заспокоїти критиків цього візиту, передає ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

"Наша позиція у Європі не змінилася через весілля. Наша зовнішня політика щодо Росії є чіткою… Ми допомогли сформувати її та прислухаємося до усіх рішень Європейського Союзу", - заявив Курц на прес-конференції у середу.

Австрійський канцлер також підкреслив, що сподівається покращити відносини з Росією шляхом більш інтенсивного діалогу. Австрія у цьому півріччі головує у Раді Європейського Союзу.

Нагадаємо, минулих вихідних Карін Кнайссль станцювала з Путіним на своєму весіллі, викликавши хвилю критики у місцевих медіа, які звинуватили її у підриві політики ЄС щодо Росії. На весіллі глави австрійського МЗС Путін пробув близько години. Він побажав Карін Кнайсль і її чоловікові створити щасливу сім’ю.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Кремль підвів підсумки переговорів Путіна і Меркель в Берліні, на які російський глава відправився після весілля глави МЗС Австрії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?