Кушанашвілі знову висловився про українського прем'єра
Категорія
Україна
Дата публікації

Кушанашвілі знову висловився про українського прем'єра

Кушанашвілі знову висловився про українського прем'єра
Джерело:  online.ua

Російський телеведучий і шоумен Отар Кушанашвілі не збирається скасовувати поїздку до Києва найближчим часом, незважаючи на  заборону СБУ, якою йому закритий в'їзд в Україну на 3 роки, і йому "немає ніякого діла до українського прем'єр-міністра".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його заяву в коментарі виданню "Комсомольская правда".

"Я не пам'ятаю, як точно сказав тоді, є відчуття, що мої слова перекрутили. Я ніколи нікого не принижую і не переходжу на особистості. Те, що відбувається зараз в Україні, включаючи рішення заборонити мені в'їзд - це абсурд! Сьогодні я отримав більше трьохсот дзвінків і СМС - одні пишуть "молодець", інші говорять "зрадник", - прокоментував Кушанашвілі галас в ЗМІ з приводу його антиукраїнського висловлювання.

"Що стосується мене, я як і планував на початку квітня, збираюся летіти до Києва і працювати в ефірі радіо "Вести". Мені немає ніякого діла до їх прем'єр-міністра. Навіть прізвище його не згадаю зараз з ходу", - заявив телеведучий.

Нагадаємо,  Отар Кушанашвілі зізнався, що заборону на в'їзд в Україну від СБУ він вважає дурістю.

Також  Кушанашвілі заявив, що аудіозапис, на основі якого Служба безпеки України заборонила йому в'їзд в Україну, є монтажем.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?