"Квартал 95" вирішив об'єднати Порошенко і Савченко в одному номері: з'явилося відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Квартал 95" вирішив об'єднати Порошенко і Савченко в одному номері: з'явилося відео

"Квартал 95" вирішив об'єднати Порошенко і Савченко в одному номері: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося відео новорічного номера «95 кварталу», в якому артисти в іронічній формі показали "привітання" з Новим роком президента України  Петра Порошенка, побіжного Віктора Януковича, нардепа Надії Савченко і мера Києва Віталія Кличка.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео в YouTube, опубліковане на каналі Студія Квартал 95 Online.


«Порошенко», починаючи з другої хвилини номера, говорить про надання Україні безвізового режиму з Євросоюзом.


«Про це складно на суху... Хочу поговорити з вами про безвіз, як то кажуть, без пафосу», - говорить Володимир Зеленський в ролі Порошенка.


«Ви думаєте, мене самого цей безвіз не парить? Чесно кажучи, у мене від цього питання волосся на голові не те, що сиве ... рівне з'явилося!», - каже «Порошенко" .


Читайте також:  В Україні жорстоко пожартували над новорічним привітанням Путіна: з'явилося фото


Через деякий час в номері з'являється актриса в ролі народного депутата Надії Савченко (після 10 хвилини відео).


«Я не гірше і не краще за інших українських політиків, так як під час бійок у Верховній Раді мені через короткої стрижки теж прилітає», - говорить актриса, виконуюча роль Савченко.


«Багато хто обурюється з приводу моїх зустрічей з Захарченко, Плотницьким, ... Путіним, Трампом», - продовжує «Савченко», при цьому у решти присутніх витягуються обличчя.


«Я вам так скажу. Мені начхати. Головне, що моя мама рада, що я хоч з якимись хлопчиками зустрічаюся», - говорить «Савченко».



Як повідомляв ONLINE.UA,  в мережі з'явилося привітання президента Петра Порошенка з новим 2017 роком, відповідний ролик в YouTube опублікувало агентство "Українські новини".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?