Квартал 95 загримів у новий скандал - що сталося
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Квартал 95 загримів у новий скандал - що сталося

Квартал 95 загримів у новий скандал - що сталося
Джерело:  online.ua

Студія "Квартал 95" опинилася в епіцентрі гучного скандалу. Гумористи з "Дизель-шоу" звинуватили колег в плагіаті. Вони заявили, що "Квартал 95" нібито вкрав їх жарт 2015 року, який на свій лад показав англійською мовою. У мережі розгорілася запеклу суперечка через виникнення конфлікту між гумористами - одні українці підтримали "Дизель-шоу" і заявили, що не здивовані низьким вчинком "кварталівців", інші ж обурилися некоректністю "Дизель-шоу", оскільки там вирішили винести ситуацію на загальний огляд навіть без обговорення проблеми з колегами, передає ONLINE.UA.

На сторінці "Дизель-шоу" в соцмережі виклали відео, на якому, за їхніми словами, відображений відрізок, що демонструє плагіат "Кварталу-95" в 2020 році їх жартів. Гумористи їдко прокоментували ситуацію, заявивши, що їм приємно бити "живими класиками", яких цитують, але нагадали колегам, що авторське право ніхто не відміняв.

"Мабуть, миші, які з'їли зерно в Держрезерві, влаштувалися авторами до колег з "Кварталу". І тепер сценарії можна не вигадувати, а просто перезнімати чужі номери", - написали в коментарі до відео в "Дизель-шоу".

Багато українців і шанувальники були шоковані такою інформацією про "Кварталі 95". Вони вважають, що кварталівці "давно себе вичерпали", а інші ж вказали - це не перший випадок плагіату жартів у "Кварталу 95". При цьому багато українців обурилися ситуацією і вчинком "Дизель-шоу".

"І шо далі ??? Ось прям взяли й перезняли весь номер ??? Тільки у квартальщиків у багато разів яскравіше номер буде", "Якщо вже на те пішло, то подібні жарти були давним давно в Камеді", "А зв'язатися з авторами 95 кварталу і запитати безпосередньо?)", "Так подайте на них до суду - в чому проблема то ??", "Ну, у вас же був жарт тільки про англійську мову, а в "Кварталі" про більшість уроків", - відреагували шанувальники" Кварталу 95 "на виниклий скандал .

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що "Квартал 95" потрапив в скандал через пісню про Гонтареву. У студії назвали випуск шоу "Вечірній квартал", де комік Євген Кошовий і хор імені Верьовки висміяли підпал будинку екс-глави НБУ, гострої політичної сатирою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?