"Квартал-95" зробив жорсткий номер про Ляшко, той відповів образами: з'явилося відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Квартал-95" зробив жорсткий номер про Ляшко, той відповів образами: з'явилося відео

"Квартал-95" зробив жорсткий номер про Ляшко, той відповів образами: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Художній керівник студії "Квартал-95" Володимир Зеленський в новому випуску за 12 листопада жорстко висловився про лідера "Радикальної партії" Олега Ляшка, на що той відповів образами.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook політика.


"Олег Валерійович! Олежка! Гей ти! Навіщо нам в інтернеті такі гидоти пишеш? Ми ж жартуємо смішно, а ти... Гаразд я, чорт зі мною вже, але навіщо ти на мою маму гидоти писав? Ти знаєш, що я тобі за свою маму зроблю? Хоча ні, у мене ж єврейська мама... Ти знаєш, що вона тобі за мене зробить ?! Пан Ляшко, Олег, я ж вас грав-грав, а ви нам таке написали. Мені говорили, що з Ляшко перегинаємо ми, але виходить, що навпаки, недогинали ми"- сказав нібито п'яний Зеленський під час виступу.



Читайте також: "Квартал 95" об'єднав в одній пародії Порошенко, Яценюка і майже всіх українських політиків: з'явилося відео


"Вова Зеленський дуже образився на мене, що я його назвав дегенератом без роду-племені після того, як він в Юрмалі на задоволення глядачеві обізвав Україну порноактрисою, яка готова дати будь-якій і в будь-яких кількостях. Вова так образився на мене, що навіть пригрозив мені карами від своєї мами-єврейки. А моя мама - українка! Її 19-річну з новонародженим сином, кинув мій батько. Тому я виховувався в дитячому будинку і школах-інтернатах. Зі своєю Мамою я спілкувався рідко, в основному на канікулах. Але люблю її і ні в чому не звинувачую", - відповів йому Ляшко.


"У мене теж життя було і є не цукор, і різні влади мені завжди не подобалися, але у мене ніколи - ніколи, ні за яких обставин! - язик б не повернувся обізвати свою рідну Україну порноактрисою. І я дякую моїй Мамі-українці, що навчила мене любити мою Батьківщину. Шкода, що Вовина мама не пояснила в дитинстві своєму дорогому синочку різницю між повіями і Україною. Хоча, думаю, якби вона дійсно була єврейкою, Вова не виріс би таким дегенератом", - додав політик.


Нагадаємо,  в Юрмалі Володимир Зеленський виступив перед глядачами з пародією на президента України Петра Порошенка  і заявив, що Україна нагадує порноактрису, яка готова прийняти в будь-якій кількості з будь-якого боку.


Як повідомляв ONLINE.UA,  у відповідь на пародію Зеленського в Юрмалі Олег Ляшко запропонував шоумену висловитися так про свою матір або дружину.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?