Квартирний скандал з Лещенком: нардеп відповів на нові звинувачення
Категорія
Україна
Дата публікації

Квартирний скандал з Лещенком: нардеп відповів на нові звинувачення

Квартирний скандал з Лещенком: нардеп відповів на нові звинувачення
Джерело:  online.ua

Народний депутат Сергій Лещенко, навколо купівлі яким квартири в центрі Києва розгорівся великий скандал, відповів на звинувачення Національного агентства запобігання корупції в тому, що він отримав від забудовника "подарунок у вигляді знижки на вартість квартири", як заявили в НАЗК.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Лещенка.
«Сьогодні вранці я прокинувся людиною, якій подарували 1,8 мільйона гривень. Відчуваю себе дуже щасливим, тільки от не можу пригадати, де ці гроші лежать. Тому що вони існують тільки в уяві співробітників НАЗК», - написав нардеп.
«Вчора вранці на адресу Верховної Ради надійшло запрошення від НАЗК прийти до них і дати пояснення (лист - на фото). Я мав інші плани на день, але прибув о 17:30 з документами. Однак замість "пояснень" мене вже чекала налаштована відеокамера, і співробітник НАЗК повідомив, що буде знайомити мене з протоколом про адміністративне правопорушення», - продовжив Лещенко.
«На що я відповів, що наполягаю на присутності свого адвоката - і це логічно, тому що мене запрошували зовсім на інше. Набрав адвоката, він був в судовому засіданні. Після чого я повідомив співробітника НАЗК, що зв'яжуся з адвокатом і повідомлю про час і дату. Потиснули руки і розійшлися. Але вже сьогодні в 9 ранку НАЗК, не чекаючи дзвінка від мене, оприлюднили брехливе оголошення. Невже "чемоданчик від Грановського" побував і тут?», - продовжив Лещенко.




Читайте також

:

Нардеп-

фігурант скандалу з квартирою викликав гнів своєю декларацією


«Ну а тепер по суті. Ніяких знижок я не отримував. Є оголошення агентств нерухомості з меншою ціною квартири. Є інші покупці, які придбали дешевше. Є свідки моїх переговорів», - також повідомив Лещенко.


«Я жодного дня не працював на державній службі і не сидів на бюджетних коштах. На відміну від інших, оформив майно на себе, а не на бабусю або бухгалтерку. Я не проти, щоб перевірку почали з мене, але хотів би, щоб також перевірили схеми Кононенка, вплив на прокуратуру і суди Грановського, квартири Луценка, декларацію Матіос та ін. Але ви знаєте краще за мене - їм нічого не буде. А я ще поборюся», - додав нардеп.


Як повідомляв ONLINE.UA,

Сергій Лещенко потрапив в епіцентр скандалу після придбання квартири в центрі Києва, гроші на яку він нібито позичав у колишніх колег, рідних і близьких

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?