Квентін Тарантіно вперше одружився - опубліковані фото красуні-нареченої
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Квентін Тарантіно вперше одружився - опубліковані фото красуні-нареченої

Квентін Тарантіно вперше одружився - опубліковані фото красуні-нареченої
Джерело:  online.ua

Відомий американський кінорежисер Квентін Тарантіно у свої 55 років вперше одружився - його обранецею стала співачка і модель Даніелла Пік молодша від культового митця на 20 років, однак для стосунків пари це не стало перешкодою, передає ONLINE.UA з посиланням на  People.

"Про заплановане весілля зірок стало відомо ще рік тому, коли Квентін освідчився жінці 30 червня. Святкова вечірка з нагоди дня заручин пара влаштувала у вересні 2017 року, а от грандіозне весілля відбулось лише цими днями", - сказано в повідомленні.

Весільна церемонія відбулась в Лос-Анджелесі, однак більше деталей про гостей та місце проведення наразі невідомо. Фотографії з весілля почали з'являтись в мережі на різних Instagram-ресурсах.

Квентін та Даніелла познайомились ще 10 років тому, коли Тарантіно їздив Ізраїлем з промотуром свого фільму "Безславні виродки". Вже через кілька тижні Даніелла супроводжувала нового бойфренда на червоній доріжці в Лос-Анджелесі.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно Квентін Тарантіно заявив, що йде зі світу кіно. У його планах зняти дві картини, після чого він зав’яже з режисерською кар’єрою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?