Квиток в один бік: Ілон Маск планує відправитися на Марс
Категорія
Технології
Дата публікації

Квиток в один бік: Ілон Маск планує відправитися на Марс

Квиток в один бік: Ілон Маск планує відправитися на Марс
Джерело:  online.ua

Відомий американський винахідник та підприємець Ілон Маск із великою ймовірністю може відправитися освоювати Марс. Окрім того, інженер наголосив, що це буде "квиток в один бік".

Про це підприємець повідомив в інтерв'ю журналістам ресурса Axios, передає ONLINE.UA.

"Ілон Маск зазначив, що наразі повернення місії, яку відправлять освоювати Марс, не планується.Окрім того, інженер спростував ідею, що політ на Марс в його поточній формі можна вважати "аварійним люком для багатих". Навпаки, місія виявиться більш ніж небезпечна. Переселенців очікують безліч труднощів та найсуворіші умови виживання", - сказано в повідомленні.

Окрім того, винахідник описав місію як "рекламу Шеклтона для Антарктики". До слова, Ернест Шеклтон відомий завдяки участі в чотирьох антарктичних експедиціях, коли антарктичні дослідження ще тільки починалися.

У NASA прокоментували ідею Маска щодо підкорення Червоної планети, назвавши її — нереальною.

Нещодавно стало відомо, що влітку 2020 року на Марс відправлять унікальний роботизований вертоліт, який візьме участь в дослідженні Червоної планети. Космічний вертоліт розробляють з 2013 року.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в ESA показали перше кольорове фото з Марса.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?