Квітучий край: у Зеленського дали гучну обіцянку щодо Донбасу
Категорія
Україна
Дата публікації

Квітучий край: у Зеленського дали гучну обіцянку щодо Донбасу

Квітучий край: у Зеленського дали гучну обіцянку щодо Донбасу
Джерело:  online.ua

Новий очільник Офісу президента Андрій Єрмак в ході брифінгу 12 лютого виступив з важливою заявою. Посадовець наголосив, що припинення війни на Донбасі залишається пріоритетним питанням для українського лідера Володимира Зеленського та його Офісу, передає ONLINE.UA.

Окрім того, Єрмак розказав про напрямки, які є пріоритетними для команди глави держави. Одним із пріоритетів він назвав припинення війни на Донбасі, а також реінтеграція цього краю.

"Ми повинні зробити з Донбасу, з місця, яке сьогодні в усьому світі асоціюється з війною, зробити дійсно квітучий край. Де буде розвиватися економіка. Є така мрія. Після закінчення війни ми дійсно хочемо там зробити сучасний економічний хаб. Завести нові технології, нові бізнеси. Це наша територія і вона заслуговує на те, щоб отримати друге життя", - підкреслив Андрій Єрмак.

Окрім того, очільник ОПУ звернув увагу на те, що вибори на Донбасі мають відбутися згідно з українським законодавством.

"Відповідно до українського законодавства неможливо проводити вибори, якщо на території є будь-які іноземні військові угрупування, є будь-які незаконні озброєні люди і кордон не знаходиться під контролем уряду України. Це записано в українському законодавстві, а вибори ми плануємо провести на 100% згідно з українським законодавством", - наголосив Андрій Єрмак.

Як повідомляв ONLINE.UA, українська влада категорично проти розведення сил  та засобів по всій лінії зіткнення на Донбасі, оскільки це суперечить Мінським домовленностям.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?