КВУ назвав Олександра Третьякова найпродуктивнішим серед мажоритарників Києва
Категорія
Економіка
Дата публікації

КВУ назвав Олександра Третьякова найпродуктивнішим серед мажоритарників Києва

КВУ назвав Олександра Третьякова найпродуктивнішим серед мажоритарників Києва

Стало відомо, що народний депутат, голова Комітету у справах ветеранів та осіб з інвалідністю Олександр Третьяков очолив ТОП-5 найбільш продуктивних народних депутатів України, обраних в 2014 році по одномандатних округах Києва за даними Комітету виборців України, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ІА "Українські Новини".

Продуктивність визначалася як співвідношення між кількістю зареєстрованих законопроектів та прийнятих. Серед ТОП 5:

Олександр Третьяков (ОВО №219). Політик став автором 84 проектів законів, 34 із яких або 40% стали законами. Більшість прийнятих законів стосувалися державної підтримки військовослужбовців та членів їх сімей. Третьяков є Головою Комітету Верховної Ради України у справах ветеранів та осіб з інвалідністю.

Дмитро Андрієвський (ОВО №222). Продуктивність роботи – 19%. Політик подав 78 проектів законів, 15 із яких було прийнято. Андрієвський - перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства.

Євген Рибчинський (ОВО №211) .Продуктивність роботи – 19%. Політик подав 129 проектів законів, 24 із яких було прийнято. Рибчинський - Заступник голови Комітету Верховної Ради України у справах ветеранів та осіб з інвалідністю.

Віталій Сташук (ОВО №212). Продуктивність роботи – 16%. Політик подав 73 проекти законів, 12 із яких було прийнято. Сташук - Секретар Комітету Верховної Ради України з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства.

Володимир Ар’єв (ОВО №218). За майже п’ять років роботи політик зареєстрував 36 проектів законів, із яких 5 було прийнято. Таким чином показник продуктивності склав 14%. Ар’єв – член Комітету Верховної Ради України у закордонних справах.

Показник у 9% прийнятих законів у Леоніда Ємця, 8% - у В’ячеслава Константиновського, 7% - у Віктора Чумака, 5% - у Андрія Білецького, по 4% - у Олександра Супруненка і Юрія Левченка, по 3% - у Борислава Берези і Андрія Іллєнка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?