Латвія припинила видачу віз росіянам та укріплює кордон з РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Латвія припинила видачу віз росіянам та укріплює кордон з РФ

Латвія припинила видачу віз росіянам та укріплює кордон з РФ
Джерело:  online.ua

24 червня Латвія припинила розгляд віз для росіян, які хочуть виїхати з РФ на тлі заколоту в країні.

Джерело: міністр закордонних справ Латвії Едгарс Рінкевичс

Латвія призупиняє видачу віз росіянам

Латвія уважно стежить за розвитком ситуації в Росії та обмінюється інформацією з союзниками. Охорону кордону посилили, візи чи в’їзд на кордон росіянам, які виїжджають з росії через поточні події, розглядатися не будуть. Прямої загрози Латвії зараз немає, - написав Рінкевичс.

Реакція Євросоюзу на заколот в РФ

Головний дипломат Європейського Союзу Жозеп Боррель повідомив, що провів переговори з міністрами закордонних справ країн G7 щодо ситуації в РФ.

Напередодні засідання Ради ЄС із закордонних справ у понеділок я координую роботу всередині Європейського Союзу та активував центр реагування на кризи. Наша підтримка України не припиняється, - написав він.

Президент Європейської Ради Шарль Мішель написав, що уважно тежить за розвитком ситуації в Росії.

На зв’язку з європейськими лідерами та партнерами по Великій сімці. Це явно внутрішня проблема Росії. Наша підтримка України та Володимира Зеленського непохитна, - написав він.

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?