Lauffer Group пообіцяли забезпечити українців свіжим хлібом до святкового столу
Категорія
Економіка
Дата публікації

Lauffer Group пообіцяли забезпечити українців свіжим хлібом до святкового столу

Lauffer Group пообіцяли забезпечити українців свіжим хлібом до святкового столу
Джерело:  online.ua

Компанія Lauffer Group пообіцяла забезпечити всіх бажаючих українців свіжим хлібом до свят.
Про це йдеться в прес-релізі, опублікованому на сайті Lauffer Group.
За словами директора підприємства Віталія Балихіна, в Lauffer Group скорегували графік роботи так, щоб всі бажаючі змогли придбати продукцію під час новорічних вихідних днів.
"За один день хлібозаводи Lauffer Group переробляють понад 1000 тонн борошна. Під новий рік попит на хліб і хлібобулочну продукцію традиційно зростає. Ми готові повністю задовольнити потребу покупців, потужності заводів дозволяють нам це зробити, а власні магазини компанії працюватимуть навіть у святкові дні, щоб покупці не відчували незручностей", - сказав він.
За словами Балихіна, з 1 по 7 січня буде випущено більше 2 тисяч тонн хліба і близько 230 тонн хлібобулочних виробів, а за добу з 31 грудня по 1 січня на підприємствах групи працюватиме майже 1500 осіб. На хлібозаводі "Салтівський" в Харкові також буде запущена додаткова лінія з виробництва батонів.
Відзначимо, що підприємства Lauffer Group працюють в п'яти областях країни: Одеській, Харківській, Дніпропетровській, Донецькій та Луганській (на територіях, підконтрольних Україні). Крім того, у компанії є фірмова мережа роздрібної торгівлі, в якій можна придбати хлібобулочні і кондитерські вироби, крупи і бакалію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?