Лавров влаштував істерику в ОБСЄ через Україну
Категорія
Політика
Дата публікації

Лавров влаштував істерику в ОБСЄ через Україну

Лавров влаштував істерику в ОБСЄ через Україну
Джерело:  online.ua

Скандальний російський дипломат, очільник МЗС РФ Сергій Лавров у своєму стилі влаштував істерику в ОБСЄ, цинічно звинувативши українське керівництво у "грубій дискримінації" російської мови в Україні. Така заява прозвучала з вуст представника РФ в ході засідання міністерської ради ОБСЄ в Братиславі, повідомляє  ONLINE.UA з посиланням на "ТАСС".

Окрім того, на тлі інших важливих гуманітарних проблем, якими має займатися ОБСЄ, він згадав "ганебний феномен" негромадянства в Латвії і Естонії, і сюди ж додав "дискримінацію" російської мови в Україні.

"В Україні російська мова, якою говорить більша частина населення, піддається грубій дискримінації" - сказав він.

Також одіозний російський дипломат поскаржився на "гоніння на канонічну Українську православну церкву", однак конкретних прикладів такого "гоніння" в ОБСЄ не почули.

Варто зазначити, що нещодавно Лаврова зізнався, що очільник Кремля Володимир Путін на саміті "нормандської четвірки" в Парижі 9 грудня звернеться із закликом до Києва, щоб він почав прямий діалог з Донбасом.  Він також підкреслив, що про все це сторони говоритимуть на саміті нормандського формату 9 грудня о Парижі, і український лідер повинен буде докладно пояснити, як він бачить сам свої дії щодо виконання мінських домовленостей.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Лавров заявив, що нова українська влада впроваджує "миролюбні ініціативи",  але їй заважають українські "неонацисти".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?