Лайма Вайкуле виступила з новою заявою про концерти в окупованому Криму
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Лайма Вайкуле виступила з новою заявою про концерти в окупованому Криму

Лайма Вайкуле виступила з новою заявою про концерти в окупованому Криму
Джерело:  online.ua

Латвійська співачка Лайма Вайкуле підтвердила свою позицію по окупованому Криму, підкресливши, що навіть після виниклої реакції росіян, не виступатиме на півострові, анексованому Росією. З такою заявою артистка виступила в ефірі російського телеканалу, повідомляє ONLINE.UA.

"Я знаю, що нам заборонено працювати в Криму. Я кажу: ні, я не буду працювати. Хіба це взагалі потрібно обговорювати? Це так просто. Чому ви так зачепилися? Вам більше нічого показувати?", - заявила Вайкуле.

Таким чином артистка відповіла на провокаційне запитання ведучого, чи відмовилася вона від гастролей в Криму за порадою адвоката або ця відмова є її особистою позицією.

Вайкуле також заявила, що вона приїде в Крим, як тільки знімуть санкції, а отже, півострів повернеться до складу України. Співачка наголосила, що однаково любить і Україну, і Росію, і Грузію, і інші країни. Артистка також назвала провокаторами всіх, хто розкритикував її заяву з відмовою виступати в окупованому Криму, погрожуючи заборонами на гастролі в Росії.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що відомий латвійський композитор і організатор міжнародних конкурсів молодих виконавців "Юрмала" і "Нова хвиля" Раймонд Паулс заявив, що підтримує вибір співачки Лайми Вайкуле не виступати в окупованому Росією Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?