Лазарєв випустив кліп від українського режисера: з'явилося відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Лазарєв випустив кліп від українського режисера: з'явилося відео

Лазарєв випустив кліп від українського режисера: з'явилося відео
Джерело:  YouTube

Популярний  російський співак Сергій Лазарєв  представив новий кліп на пісню "Ідеальний світ", який зняв для нього відомий український режисер і кліпмейкер Сергій Солодкий.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний YouTube-канал музиканта.
Прем'єра нової відеороботи відбулася сьогодні, 16 листопада.
"Ну, поїхали! Прем'єра кліпу "Ідеальний світ" вже в моєму акаунті YouTube. Режисер: Сергій Солодкий. Спасибі всій команді за професіоналізм і гарне почуття гумору... і стилю..))", - написав Лазарєв в своєму Instagram-акаунті .
Читайте також: Дівчину в новому кліпі Лазарєва розкритикували в мережі
За задумом режисера, співак виступив у ролі Творця, який у своїй лабораторії власними руками створює ідеальну жінку.


Лазарєв продумує все до дрібниць: колір шкіри, довжину волосся, фігуру, очі та інше. В кінці кліпу ідеальна жінка направляється в райський сад на зустріч з таким же ідеальним чоловіком.


До слова, Сергій Солодкий співпрацював з багатьма українськими і російськими артистами, серед яких: Тіна Кароль, Нюша, Віра Брежнєва, Потап, Альона Вінницька, Наталія Могилевська, Наташа Корольова, групи "ВІА Гра", "Біс", "Ін-Янь" та інші.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в мережі з'явилося відео-пародія на кліп представника Російської Федерації на Євробаченні 2016 Сергія Лазарєва "You are the only one", з якою він виступав на міжнародному пісенному конкурсі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?