ЛДПР внесла в Держдуму РФ проект заяви про невизнання підсумків виборів президента України
Категорія
Світ
Дата публікації

ЛДПР внесла в Держдуму РФ проект заяви про невизнання підсумків виборів президента України

ЛДПР внесла в Держдуму РФ проект заяви про невизнання підсумків виборів президента України
Джерело:  online.ua

Фракція ЛДПР внесла в Держдуму проект заяви "Про невизнання підсумків виборів президента України", передає ONLINE.UA з посиланням на електронну базу даних нижньої палати парламенту РФ.

В документі вказано, що дотримання законності при проведенні виборів президента України ставиться під сумнів у зв'язку з наявністю великої кількості серйозних порушень, помилок, допущених виборчими комісіями, що в результаті не забезпечило необхідні умови для рівноправного і вільного волевиявлення виборців.

В Держдумі переконані, що масова фальсифікація підсумків виборів покликана забезпечити перемогу певного кандидата .

"Виборча кампанія в Україні проходила в умовах активно проводиться засобами масової інформації пропаганди, котра виправдовує перемогу певного кандидата, в тому числі з використанням неправдивої інформації про можливе втручання Росії в хід виборів і вербуванні деяких кандидатів. Передвиборні гасла багатьох кандидатів грунтувалися на звинуваченні Росії в створенні причин для економічної кризи на Україну та бідності її населення ", - наголошується в тексті заяви.

Там же йдеться, що депутати глибоко стурбовані проведенням виборів президента України "в умовах нечесної виборчої кампанії із застосуванням" брудних "виборчих технологій, що є грубим порушенням міжнародно-правових принципів і норм".

Як повідомляв  ONLINE.UA, влада РФ ухвалила рішення не направляти власних спостерігачів у рамках ОБСЄ на президентські вибори в Україні, що пройдуть вже через тиждень — 31 березня 2019 року. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?