Ле Пен відреагувала на чутки про підтримку нею скасування санкцій проти РФ
Категорія
Світ
Дата публікації

Ле Пен відреагувала на чутки про підтримку нею скасування санкцій проти РФ

Ле Пен відреагувала на чутки про підтримку нею скасування санкцій проти РФ
Джерело:  online.ua

Проросійська кандидатка в президенти Франції та очільниця ультраправої партії "Національне об'єднання" Марін Ле Пен почала запевняти, що не виступає за скасування санкцій проти РФ, запроваджених після вторгнення країни-агресорки в Україну.

Джерело:  Le Figaro

Ле Пен заявила, що не підтримує скасування санкцій проти РФ

Один із учасників розмови з французькою політикинею висловив думку, що Ле Пен є "троянським конем" Путіна, на що вона пояснила свою позицію щодо України та її стосунки з Кремлем:

Я не троянський кінь, нікому не належу. Я не за скасування санкцій, - відреагувала на звинувачення суперниця Макрона на виборах.

За її словами, вона наразі не підтримує санкцій щодо енергетики, "тому що не хоче, щоб французи страждали від наслідків".

Я ідеально позиціонувала себе щодо всіх інших санкцій, - сказала Марін Ле Пен.

Як уже згадувалося раніше, за підсумком першого туру президентських виборів 10 квітня у другий тур вийшли чинний президент Еммануель Макрон і лідерка ультраправих Марін Ле Пен.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?