Ле Пен заявила про легітимність "референдуму" 2014 року в окупованому Криму
Категорія
Політика
Дата публікації

Ле Пен заявила про легітимність "референдуму" 2014 року в окупованому Криму

Ле Пен заявила про легітимність "референдуму" 2014 року в окупованому Криму
Джерело:  online.ua

Кандидатка у президенти Франції, лідерка правопопулістського національного об’єднання Марін Ле Пен сказала, що не змінила свою думку щодо окупації Росією Криму.

Джерело: BFMTV

Ле Пен визнає Крим російським на відміну від решти світу

Марін Ле Пен сказала в інтерв’ю, що РФ оголосила півострів своєю територією після референдуму.

Ведучий запитав кандидатку, чи не шкодує вона про те, що заперечувала анексію Криму РФ, за що їй заборонили в’їзд в Україну.

Я не заперечувала - там був референдум… Ні, я не шкодую (що казала це). У Криму був референдум… Жителі Криму захотіли знову приєднатися до Росії - от і все", - сказала Ле Пен.

Вона сказала, що сподівається, що заборону скасують, якщо громадяни Франції оберуть її президентом.

Часто звинувачена в доброзичливості щодо Володимира Путіна, Марін Ле Пен уточнила свої наміри в разі перемоги 24 квітня і запевняє, що не бажає їхати до Москви поки не буде миру в Україні.

Поки війна не закінчиться, поки не буде підписаний мирний договір між Україною та Росією, поки Росія не залишить українську територію, немає абсолютно ніяких причин туди їхати, – запевнила вона.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?