Леді Гага вперше розповіла, як над нею знущалися в дитинстві
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Леді Гага вперше розповіла, як над нею знущалися в дитинстві

Леді Гага вперше розповіла, як над нею знущалися в дитинстві
Джерело:  online.ua

На прем'єрі фільму "Зірка народилася", у якому популярна співачка Леді Гага дебютувала як акторка,

красуня вперше розповіла про знущання, які переживала в дитинстві. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видан ня Рeople.

Епатажна виконавиця порівняла себе з головною героїнею картини, зазначивши, що вони дуже схожі. . Гага зізналася, що також, як і Еллі, піддавалася знущанням у школі.

"Над Гагою знущалися через те, що вона вірила в свою популярність. Але співачка підкреслила, що між героїнею і нею є серйозна відмінність. Зірка завжди вірила в себе, діяла і стукала в усі двері, а її героїня не вірить у себе", - сказано в повідомленні.

Леді Гага знялася у стрічці "Зірка народилася" разом з Бредлі Купером, якому висловила величезну подяку за підтримку.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що екс-солістка гурту "Spice Girls"Вікторія Бекхем заявила, що вважає головним секретом свого успіху — наполегливість і віру в свої сили. Красуня зазначила, що їй ніколи нічого не давалося легко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?