Леді Гага з сотнями дронів влаштувала феєричне шоу в США: з'явилося відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Леді Гага з сотнями дронів влаштувала феєричне шоу в США: з'явилося відео

Леді Гага з сотнями дронів влаштувала феєричне шоу в США: з'явилося відео
Джерело:  mashable.com

Американська епатажна співачка Леді Гага (Lady Gaga) провела запальний концерт в перерві фінального матчу сезону Національної футбольної ліги (НФЛ) - Супербоулу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Mashable.
Спочатку співачка з'явилася перед глядачами в срібному боді на даху сцени, а позаду неї сяяли "зірки". Потім Гага ефектно спустилася до глядачів.
Відзначимо, для свого виступу Гага використовувала три сотні квадрокоптерів, які спочатку виглядали як зірки на небі.

Читайте також: Лед і Гага зізналася, що страждає на серйозну недугу
Коли співачка виконувала композицію This Land is Your Land, одну з найбільш відомих народних пісень США, дрони над футбольним полем сформували в небі американський прапор.
Завершила свій феєричний виступ Леді Гага піснею Bad romance, яку представила в рок-версії.


Супербоул - фінальна гра за звання чемпіона НФЛ в США. За традицією, в перерві матчу влаштовується велике шоу за участю знаменитостей. Так, в різний час давали концерти Мадонна, Бейонсе, U2, Бруно Марс і Coldplay.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Леді Гага (Lady Gaga) презентувала відео на пісню Million Reasons. У кліпі співачка поділилася особистими переживаннями, зокрема вона розповіла про стосунки з сестрою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?