Леді Гага зібралася заміж за свого агента - ЗМІ
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Леді Гага зібралася заміж за свого агента - ЗМІ

Леді Гага зібралася заміж за свого агента - ЗМІ
Джерело:  Life&Style

Епатажна американська співачка Леді Гага (Lady Gaga) планує вийти заміж за свого агента Крістіана Каріно вже цього року.

Про це пише Life&Style, з посиланням на близькі до співачки джерела, повідомляє ONLINE.UA.

За словами інсайдерів, Леді Гага мріє вийти заміж за коханого і вже навіть вибрала місце для церемонії. Скоріш за все, свято відбуватиметься у мальовничому куточку в Хемптонсі.

Читайте також: Брітні Спірс зібралася заміж за молодого бойфренда

"Вона мріє вимовити клятви вірності в тихому мальовничому місці в оточенні сім'ї та близьких друзів", - ділиться інсайдер.

Єдиний прикрий момент: Крістіан не поспішає робити пропозицію коханій. Втім, близькі пари впевнені, що це всього лише питання часу.

Нагадаємо, що Леді Гага вже була заручена та планувала весілля. Тоді обранцем зірки був актор Тейлор Кінні, з яким співачка зустрічалася п'ять років. Однак пара прийняла рішення розійтися. Подейкували, що причиною стали численні зради Кінні.

З Крістіаном Гагу зв'язала робота. Закохані разом вже півроку.

Леді Гага та Крістіан Каріно. Фото: Just Jared

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Леді Гага зізналася, що стала страждати від психічного розладу після того, як в 19 років була зґвалтована.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?