Леді Гага зробила несподіване зізнання
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Леді Гага зробила несподіване зізнання

Леді Гага зробила несподіване зізнання
Джерело:  The Mirror

Епатажна американська співачка Леді Гага зізналася, що страждає від клінічної депресії і проходить лікування.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Mirror.
Близько трьох років тому артистка вперше заявила, що після того, як на неї обрушилася слава, це сильно вдарило по її психіці і вона навіть зверталася до фахівця, щоб він допоміг їй впоратися з душевними хвилюваннями.
Однак з тих пір Гага встигла випустити два альбоми і пройти світове турне, з чого шанувальники зробили висновок, що хвороба відступила.
Але днями під час лондонського концерту артистка зізналася, що знову щодня приймає антидепресанти.
"Я приймаю ліки. Не хочу сказати, що почуваюсь добре завдяки препаратам. Не буду надихати молодих людей на прийом антидепресантів або стабілізаторів настрою. Я відкрито визнаю, що борюся з депресією і тривожними настроями, як, я думаю, і багато інших людей", - розповіла вона.
Пізніше в інтерв'ю для видання Parade Magazine Леді Гага зізналася, що хотіла залишити сцену і взагалі музичну кар'єру, проте її зупинив джазмен Тоні Беннетт, з яким вона записувала альбом.
"Шість місяців тому я взагалі не хотіла більше співати. Кожен день я говорю Тоні, що він врятував мене", - зізналася зірка.
Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно Леді Гага шокувала шанувальників непристойним вбранням.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?