Легалізація грального бізнесу - у Раді зробили важливу заяву
Категорія
Економіка
Дата публікації

Легалізація грального бізнесу - у Раді зробили важливу заяву

Легалізація грального бізнесу - у Раді зробили важливу заяву
Джерело:  online.ua

У Верховній Раді станом на вівторок, 30 червня, почався розгляд запропонованих правок до законопроєкт про легалізації азартних ігор. Кількість зареєстрованих правок сягає 3,5 тисячі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву спікера Дмитра Разумкова.

За його словами, процес може затягнутися на кілька наступних днів.

"Думаю, що не всі автори будуть наполягати на правках у повному обсязі. Будемо дивитися, як будуть розвиватися події... Я сподіваюсь, що за декілька днів ми зможемо пройти цей законопроєкт", - підкреслив спікер.

Разумков додав, що не може точно назвати день, коли усі правки будуть розглянуті. Наразі неможливо змінити процедуру розгляду на спрощену, як було під час ухвалення банківського законопроєкту, бо народні депутати вже почали роботу.

Лідер фракції "Слуга народу" Давид Арахамія 20 червня оголосив, документ необхідно розглянути протягом наступного тижня, щоб державний бюджет 2020 року зміг отримати 7 мільярдів гривень від грального бізнесу.

Перший розгляд законопроєкту планувався ще у п’ятницю, 19 червня. Утім, Рада працювала за порядком скороченого дня, тож його вирішили перенести. До проєкту вже зареєстрували близько 3,5 тисячі правок.

Політик нагадав про закриття 80 тисяч гральних автоматів по всій країні за кілька місяців до того.

Як повідомляв ONLINE.UA, Верховній Раді України залишилося працювати два повноцінні тижні в пленарному режимі, але депутати готові на посилений режим. Якщо буде необхідно допомогти в подоланні наслідків повеней на заході України та надійдуть пропозиції Кабміну, то народні обранці змінять план засідань, щоб оперативно включитися в цей процес.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?