"Легальний" шашлик в Києві: де можна влаштувати пікнік в українській столиці
Категорія
Україна
Дата публікації

"Легальний" шашлик в Києві: де можна влаштувати пікнік в українській столиці

"Легальний" шашлик в Києві: де можна влаштувати пікнік в українській столиці
Джерело:  online.ua

Шашлик на травневі свята - це традиційний спосіб святкування 1 травня, Дня праці і весни в українців, тим більше, що в 2021 році з нагоди Першотравня вони відпочиватимуть чотири дні. ONLINE.UA зробив добірку місць в Києві, де можна офіційно посмажити шашлик і весело провести час.

Всього в Києві обладнано близько 40 спеціальних майданчиків для пікніків, де можна без наслідків насолодитися природою та ароматним м'ясом в хорошій компанії. Вони оснащені всім необхідним для комфортного відпочинку киян і гостей міста - альтанками, мангалами, майданчиками для дітей та іншими пристосуваннями, небхідними для пікніка. За межами цих зон будь-яке розведення багаття в Києві карається серйозними штрафами до 1360 гривень.

Шашлик на ВДНГ

Одна з найпопулярніших зон для шашлику є величезна територія, розташована на території національного комплексу "Експоцентр України". Там в розпорядженні відпочиваючих велика зелена зона, де можна взяти в оренду тенти зі столами і лавками. Також, гості можуть розташуватися в альтанках з мангалом, які відмінно підійдуть для невеликих дружніх компаній.

Пікнік в Парку Дружби народів

Ця зона підійде абсолютно для будь-якого формату відпочинку. Тут можна провести незабутні травневі свята, починаючи від екстремальної їзди на квадроциклах та відвідування канатного парку. Також на території Парку Дружби народів є безліч кафе, де можна насолодитися смачними стравами на грилі.

Там же можна організувати і пікнік - передбачена оренда альтанок і мангалів, які розташовані прямо на березі річки.

Голосіївський парк

Це справжній лісовий оазис, в центрі якого можна посмажити смачний шашлик. Родзинкою цієї території є ставки, на яких можна покататися на човнах і катамаранах.

У водойомів обладнані кілька спеціальних зон для пікніків. Там також можна орендувати мангали і купити дрова.

Травневий шашлик на "Нивках"

Зона відпочинку "Нивки" знаходиться в Святошинському районі з правого боку Брест-Литовського шосе. Ця зона особливо популярна у киян, що цінують відпочинок на свіжому повітрі.

Тут можна відпочити біля озера, влаштувати пікнік і орендувати мангали для шашликів. Також можна порибалити. Для цього навіть є спеціальні місця з містками.

Пікніки в Гідропарку

Ще одним цікавим місцем для пікніка в Києві може стати Гідропарк. На його території, крім гарної природи, теплої води і великих пляжів є безліч кафе, дитячих майданчиків і навіть парк атракціонів.

Також в Гідропарку можна посмажити шашлик самостійно. Розводити відкритий вогонь на його території заборонено - тільки в спеціально відведених місцях. Там киянам пропонують не тільки альтанки і дрова для смаження смачного м'яса, а й послуги мангальщика.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, куди можна піти в Києві на травневі свята в 2018 році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?