Легенда "Динамо": збірній України може настати "кирдик"
Категорія
Спорт
Дата публікації

Легенда "Динамо": збірній України може настати "кирдик"

Легенда "Динамо": збірній України може настати "кирдик"
Джерело:  Експрес

Колишній головний тренер київського "Динамо" і збірної України Йожеф Сабо жорстко розкритикував ФФУ і Андрія Шевченка за бардак з призначенням головного тренера збірної України.
Як повідомляє ONLINE.UA, про це Сабо заявив в коментарі газеті "Експрес".
"Мені дуже не подобається те, що зараз відбувається з вибором головного тренера збірної. Йдуть такі чутки, що навіть хочеться закрити очі і вуха. До недавнього часу я був за Андрія Шевченка. Але за умови, щоб він сам обрав собі тренерський штаб. На жаль, зараз бачу, що такої можливості Андрію не дають. Придумують посади кураторів, консультантів, заступників консультантів. Хлопці, давайте простіше діяти. Шевченко, ти берешся за збірну? Якщо так, то несеш відповідальність за результат і ділиш її з президентом ФФУ, який тобі повірив. Відповідає президент, а не Виконком. Тому що його члени на голосуванні піднімають руки так, як їм скажуть. Якщо чиновники будуть нав'язувати Шевченкові Іванова або Петрова, то збірній України може настати "кирдик", - сказав Сабо.
Читайте: Збірну України хоче очолити італієць
Відзначимо, що призначення тренера збірної України планується на засіданні Виконкому ФФУ, яке відбудеться в кінці липня.
Читайте: Суркіс: у збірній України були люди, які не відповідають моральним і етичним нормам

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?