Легенда "Шахтаря" розповів, чого боїться карлик Путін найбільше
Категорія
Спорт
Дата публікації

Легенда "Шахтаря" розповів, чого боїться карлик Путін найбільше

Легенда "Шахтаря" розповів, чого боїться карлик Путін найбільше

Колишній футболіст і тренер донецького "Шахтаря" Валерій Яремченко упевнений, що російський карлик Володимир Путін боїться України і українців тому, що у наших жителів немає страху перед Росією.
Як повідомляє ONLINE.UA, про це Яремченко заявив в інтерв'ю "Футбол 24".
"Знаєте, чого бояться маленькі? Адже Гітлер був маленьким, Наполеон і Сталін - теж. У них комплекс неповноцінності! У Росії, в принципі, два карлики. Але той, інший, в основному танцює. Знаєте, чого найбільше боїться Путін? Він знає, що в Україні його ніхто не боїться. Ось це його найбільший жах. Він має інформацію, що тут його всі посилають... далеко. Тому і залякує різні народи", - сказав Яремченко.
Легендарний футболіст "гірників" впевнений, що 90 відсотків жителів Донбасу не хочуть такого режиму, який там запанував, але бояться зізнатися.
"Які там люди зібралися? По-перше, ті, які не можуть самостійно аналізувати. По-друге, пенсіонери. По-третє, ті, які вчинили певний злочин і тепер бояться. Інформація з України до цих людей не надходить", - пояснив Яремченко.
ЧИТАЙТЕ: Легенда "Динамо" готов ий з автоматом в руках захищати Україну
Що стосується росіян, то, на думку Яремченка, у них зовсім інше уявлення про Україну.
"Я не знаю, як вони війну виграли (посміхається). Правда, війну вигравали все - і українці зокрема. Українці більше своїх життів поклали. А росіяни - бздуни. Маленький карлик налякав їх так, що всі - і артисти, і військові - його бояться. вони переконані, що ми робимо неправильно, воюючи з "русскім міром". Наприклад, пенсіонери - вони думають, що Росія їм дасть - ні, не гроші - молодість. Вони ностальгують за минулими часами, в чомусь їх теж важко звинувачувати. Люди потрапили в таку важку ситуацію, в якій поставлені на межу виживання", - заявив Яремченко.
ЧИТАЙТЕ: "Не служ іть в лоні ворога": знаменитий тренер закликав футболістів відмовлятися від Росії
"На Донбасі люди мруть, оскільки низький рівень життя, а ліків немає. Дзвонять, ми деякі препарати привозимо ... Не сказати, що тут вже зовсім голодомор - ні. Голодомор в людських серцях, розумієте? В Донецьку я часто зустрічаюся з людьми. Вони тупо не можуть думати самостійно! Це жах, розумієте? Вони не оцінюють обстановку. І таких людей - багато. Сказати, що вони вороги - не тільки неправильно, але й злочинно. Але ці люди самостійно не аналізують, не здогадуються про справжній стан речей. Мені цікаво, чому мовчить Україна?! Чому в Донецьку немає українського телебачення? Створювали ж спеціальне міністерство ... чому воно не займається цим? Що, прості люди це повинні робити? Велике питання до президента. Я впевнений, що люди, які займалися різними "комбінаціями", не повинні бути при владі. Бізнесмени не повинні бути у владі. Тому що весь їх бізнес був зроблений на, як би вам сказати, підпільній основі. Вони обманювали людей. Якщо ти обдурив один раз, другий, третій - потім не зможеш зупинитися. Ось я бачу у наших керівників - вони бізнесмени, в основному", - підсумував Яремченко.
Як повідомляв ONLINE.UA, легендарний голкіпер "Динамо" зробив заяву щодо Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?