Легендарна група повідомила про возз'єднання
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Легендарна група повідомила про возз'єднання

Легендарна група повідомила про возз'єднання
Джерело:  billboard.com

Учасники легендарної шведської групи ABBA оголосили про возз'єднання для участі в інноваційному цифровому проекті.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Billboard.
Цей проект "дозволить новому поколінню шанувальників побачити, почути і відчути ABBA такою, якою вони її ніколи собі не уявляли", - йдеться у виданні.
Учасники колективу Агнета Фельтског, Бьорн Ульвеус, Бенні Андерссон і Анні-Фрід Лінгстад ​​об'єдналися з англійським продюсером Саймоном Фуллером - творцем групи Spice Girls, який протягом декількох років інвестував у проекти віртуальної реальності.
Продюсер хоче застосувати передові цифрові технології до нових пісень четвірки, які скоро будуть записані.
За словами Саймона, він захотів, щоб першим учасником проекту стала саме група ABBA.
"Я безпосередньо зв'язався з ними, і, на щастя, їм всім сподобалася ідея, і тепер ця ідея швидко стає реальністю", - сказав Фуллер.
Відзначається, що деталі цього проекту будуть розкриті тільки в майбутньому 2017 році, а його запуск намічений на 2018.
Нагадаємо, ABBA, створена в 1972-му році, є однією з найбільш вдалих груп за всю історію популярної музики. Світові продажі альбомів групи досягли трьохсот сімдесяти мільйонів примірників. Розпався колектив у 1982 році.
Як повідомляв ONLINE.UA, в червні цього року група возз'єдналася на спеціальному концерті на честь 50-річного ювілею свого колективу. Агнета Фельтског, Бьорн Ульвеус, Бенні Андерссон і Анні-Фрід Лінгстад ​​вперше, через 34 роки, виступили на закритій вечірці в Стокгольмі, присвяченій 50-річчю дружби засновників квартету Бьорна Ульвеуса і Бенні Андерссена.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?