Легендарна Наомі Кемпбелл нагадала, як має виглядати ідеальна фігура
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Легендарна Наомі Кемпбелл нагадала, як має виглядати ідеальна фігура

Легендарна Наомі Кемпбелл нагадала, як має виглядати ідеальна фігура
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома британська топ-модель Наомі Кемпбелл вразила мережу відвертою фотосесією. Красуня повністю оголилася для помпезних еротичних фотографій, локацією для яких стала пустеля, передає ONLINE.UA з посиланням на ВВС.

"Чорна пантера" знялася для обкладинки британської версії журналу Vogue. 49-річна зірка подіумів відома своєю симпатією до Африки, а також до її жителів. Саме тому фанатів моделі не здивувало, що локацією для зйомки стала саме ця країна.

"Наомі Кемпбелл позувала у строкатому вбранні в африканському стилі на березі Індійського океану. Однак найбільше враження на прихильників справила світлина, яка, ймовірно, не потрапила на сторінки журналу. Ікона теперішніх молодих моделей роздягнулася до гола посеред африканської пустелі, позуючи перед камерою спиною і показуючи свої пружні сідниці.. "Перша крапля золотої години у Кенії", – написала під фото Наомі Кемпбелл.

Як повідомляв  ONLINE.UA, раніше Моніка Беллуччі вирішила нагадати своїм шанувальникам, як виглядала під час знімання французької стрічки "Друге дихання", що вийшла на телеекрани у 2007 році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?