Легендарна співачка відмовилася співати на інавгурації Трампа
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Легендарна співачка відмовилася співати на інавгурації Трампа

Легендарна співачка відмовилася співати на інавгурації Трампа
Джерело:  US Magazine

Відома канадська співачка Селін Діон відмовилася виступати на інавгурації обраного президента США Дональда Трампа.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на US Magazine.
За інформацією видання, артистка відповіла відмовою на пропозицію заспівати для Трампа. Крім того, Селін Діон навіть не дізналася, яку винагороду їй пропонують.

Читайте також: С елін Діон зробила відверте зізнання про свого покійного чоловіка
Також співати на інавгурації відмовився і кантрі-виконавець Гарт Брукс.
А всесвітньо відомий італійський тенор Андреа Бочеллі погодився, але незабаром передумав. Зробив він це через те, що дізнався, що його прихильники не люблять Дональда Трампа.
Нагадаємо, категорично не захотів співати для обраного президента США сер Елтон Джон.
Наразі єдиною, хто виступить для Трампа, є 16-річна співачка українського походження Джекі Іванко, яка давно знайома з Дональдом.
До слова, інавгурація обраного на виборах 8 листопада президента США Дональда Трампа відбудеться 20 січня 2017 року біля Конгресу США на Капітолійському пагорбі.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Елтон Джон заборонив мільярдерові з США Дональдові Трампу використовувати свою музику в передвиборній кампанії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?