Легендарний біатлоніст Бьорндален оголосив про відносини з Домрачевою: чекаємо на дитину
Категорія
Спорт
Дата публікації

Легендарний біатлоніст Бьорндален оголосив про відносини з Домрачевою: чекаємо на дитину

Легендарний біатлоніст Бьорндален оголосив про відносини з Домрачевою: чекаємо на дитину
Джерело:  РІА Новини

Легендарний норвезький біатлоніст Уле Ейнар Бьорндален зробив сенсаційну заяву про своє особисте життя.
Як повідомляє ONLINE.UA, на прес-конференції, що відбулася 5 квітня, Бьорндален заявив, що перебуває у відносинах із знаменитою білоруською біатлоністкою Дариною Домрачевою.
Більш того, зіркові біатлоністи чекають на дитину.
"Тепер ми можемо назвати себе парою і оголосити про те, що чекаємо дитину. Ми не хотіли тримати це в секреті, але сфокусуємось на наших відносинах. Ми станемо батьками і щасливі від цього. Дуже цікаво стати батьком. У мене є великий сімейний будинок, і там буває багато дітей. Ми дивимося вперед, і я не можу дочекатися народження дитини... Це буде абсолютно нова подія в моєму житті", - заявив 42-річний Бьорндален.
Також Бьорндален повідомив, що народження дитини очікується в жовтні.
Сама Дарина заявила, що в січні 2017 роки збирається повернутися в біатлон.
"Наше життя багатогранне. І так важливо найзначніші в ній цілі здійснити вчасно. 30 років - чудовий вік для народження дитини. Восени я стану мамою! Ця подія запланована і дуже бажана. Сьогодні це - найголовніше, що відбувається в моєму житті! В зв'язку з цим хочу трохи заспокоїти своїх спортивних уболівальників. Я продовжую помірні тренування під наглядом фахівців і буду дуже старатися повернутися до перегонів в січні. Звичайно, я припускаю, що буде непросто, але я як завжди готова серйозно працювати, крок за кроком повертаючись в гарну змагальну форму, і вже дуже сумую за духом великого біатлону. Зараз я хотіла б спокійно тренуватися і відпочивати, тому участь в різних заходах, куди я отримую численні запрошення, не входить в мої плани", - цитує Домрачеву її офіційний сайт.
Крім того, Бьорндален заявив, що збирається продовжити кар'єру.
"У моїх планах - взяти участь в Олімпійських іграх 2018 року в Пхенчхані. Мені 42 роки, дивлячись на мої результати в минулому сезоні всі говорили, що мені потрібно продовжувати кар'єру. І я можу сказати, що згоден з цими порадами. Я продовжу кар'єру. Головна причина в тому, що у мене, як і раніше, є величезна мотивація", - заявив Бьорндален.
Варто відзначити, що Бьорндален є найтитулованішим спортсменом в історії зимових Олімпійських ігор (13 медалей, включаючи 8 золотих), чемпіонатів світу з біатлону (20 перемог) і Кубків світу з біатлону (6 перемог в загальному заліку).

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?