Легендарний Федерер з рекордом вийшов у фінал Australian Open: опубліковано відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Легендарний Федерер з рекордом вийшов у фінал Australian Open: опубліковано відео

Легендарний Федерер з рекордом вийшов у фінал Australian Open: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Легендарний швейцарський тенісист Роджер Федерер вперше з червня 2015 року зіграє у фіналі турніру серії Grand Slam.
Як повідомляє ONLINE.UA, у півфіналі Australian Open Федерер у найцікавішому п'ятисетовому матчі обіграв четверту ракетку світу і співвітчизника Станісласа Ваврінку - 7:5, 6:3, 1:6, 4:6, 6:3.
Зустріч тривала 3 години 4 хвилини.
35-річний Федерер став найстаршим фіналістом турніру серії Grand Slam в одиночному розряді з 1974 року. У фіналі US Open 1974 роки зіграв 39-річний Кен Розуолл.
У фіналі суперником Федерера, який займає 17-е місце в рейтингу ATP буде переможець матчу між іспанцем Рафою Надалем (9-я ракетка світу) і болгарином Грегором Дімітровим (15-я ракетка світу).
Читайте: Дві українські тенісистки вийшли в півфінал Australian Open


Нагадаємо, вперше за останні роки ніхто з топ-3 світового рейтингу не дійшов до півфіналу Australian Open. Третя ракетка світу Мілош Раонич програв у чвертьфіналі. Енді Маррей і Новак Джокович вилетіли на ранніх стадіях.
Дивіться: Найкращий тенісист світу розмазав росіянина на Australian Open: опубліковано відео
У жіночому фіналі зіграють сестри Вільямс. Але якщо вихід у фінал Серени був прогнозований, то поява у фіналі 36-річної Венус Вільямс - ні що інше, як сенсація.
У півфіналі Серена розгромила хорватку Мірьяну Лючич-Бароні (6:2, 6:1), а Венус виграла важкий матч у співвітчизниці Коко Вандевеге (6:7 (3:7), 6:2, 6:3).


Венус Вільямс сенсаційно вийшла у фінал (фото - ausopen.com)
Цікаво, що сестри Вільямс дев'ятий раз зіграють у фіналі турніру серії Grand Slam. Безперечна перевага у у молодшої сестри, яка виграла шість фіналів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?