Легендарний футболіст назвав найкращих гравців в історії - версія професіонала
Категорія
Спорт
Дата публікації

Легендарний футболіст назвав найкращих гравців в історії - версія професіонала

Легендарний футболіст назвав найкращих гравців в історії - версія професіонала
Джерело:  online.ua

Щоразу коли публікують рейтинги найкращих футболістів, знаходяться критики обраних фаворитів. Наразі свій ТОП назвав сам легендарний футболіст — бразилієць Роналдо. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Goal.

За його словами, він виділяє чотири футбольні зірки.

"Для мене у рейтингу найкращих в історії перші чотири імені — Пеле, Марадона, Ліонель Мессі та Кріштіану Роналду. Найкращі гравці в історії футболу", - заявив Роналдо.

Нещодавно ексзірка бразильської збірної та іспанського "Реала" підкреслив, він особливо слідкує за розвитком кар'єри нападника "Барселони" Ліонеля Мессі, форварда "Ліверпуля"

Мохамеда Салаха, вінгерм "Реала" Едена Азара, а також бомбардирів "Парі Сен-Жермен" - Неймара та Кіліана Мбаппе.

Цікаво, що він не згадав Роналду — саме його наразі вважають футболістом, який встановив найбільшу кількість нових рекордів та здобув безліч нагород у свої 35 років.

Роналду особливо добре висловлювався про згаданого Мбаппе. Він говорив, що той нагадує його самого у минулому.

Бразилієць, який обіймає посаду президента іспанського клубу "Вальядолід", заявив про готовність навіть підписати Мбаппе, однак для цього команді потрібні гроші, порівняні з бюджетом "Реала".

Нагадаємо, сам Роналдо до 2014 року був рекордсменом за кількістю забитих голів. Окрім того, він залишається першим футболістом серед учасників чемпіонатів світу, які забивали у цих матчах хоча б по одному м'ячу.

Як повідомляв ONLINE.UA, експерти виступили з прогнозом щодо головних претендентів на отримання премії "Золотий м’яч". Цікаво, що лідерську позицію у рейтингу обіймає не Кріштіану Роналду чи Ліонель Мессі.

На думку спеціалістів, кандидатом №1 стане польський бомбардир Роберт Левандовскі, який виходить на поле у кольорах "Баварії".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?