Легендарний Льюїс дав прогноз на бій Кличко - Джошуа
Категорія
Спорт
Дата публікації

Легендарний Льюїс дав прогноз на бій Кличко - Джошуа

Легендарний Льюїс дав прогноз на бій Кличко - Джошуа
Джерело:  klitschko-brothers.com

Колишній чемпіон світу з боксу у надважкій вазі британець Леннокс Льюїс вважає, що у його співвітчизника Ентоні Джошуа є всі шанси на перемогу у бою з Володимиром Кличком.

Як повідомляє ONLINE.UA, про це Льюїс сказав в інтерв'ю британським ЗМІ.

Дивіться: Кличко - Джошуа: всі подробиці бою 29 квітня

"Джошуа - великий, потужний сильний. Зараз він всі свої бої закінчує нокаутом. Всі ці досвідчені суперважковаговики сидять у рингу і чекають, коли Володимир зійде зі сцени. Ентоні каже: "Ні, поки ви хлопці чекаєте, я йду за ним". Я дякую йому за це рішення, і зараз відповідний час для такого бою. Всі бачили, що Володимир може дати збій: Тайсон Ф'юрі показав, що Кличка можна перемогти. В голові у Джошуа напевно багато думок, навколо - багато порадників, але він зосереджений і знає, чого хоче. Думаю, це буде великий бій", - зазначив Льюїс.

Льюїс зазначив, що Джошуа не варто недооцінювати Кличка попри вік українця.

"Володимир дуже досвідчений. У Ентоні досвіду набагато менше. Володимир довгий час був в грі, і він може використати досвід для перемоги. Джошуа у відмінній формі, добре виглядає, швидко б'є і, головне, він молодий. Володимиру вже 41, і він вже не так чудово працює на ногах", - додав Леннокс.

Дивіться: Кличко і Джошуа битимуться за особливий пояс: з'явилося фото

Льюїс переконаний, що Кличку треба завершувати кар'єру, якщо він програє у суботу.

"Якщо Володимир програє, він може завершувати кар'єру - на його місці я так і вчинив би. Джошуа навіть в разі поразки побудує успішну кар'єру: іноді вам потрібно програти, щоб потім виграти. Він збирається досягати вершин у боксі і ставить перед собою амбітні цілі. Одна з них - перемогти Володимира", - підсумував Льюїс.

Читайте: Бєлєнький: вірю у перемогу Кличка, але не можу кривити душею

Нагадаємо, бій Кличко - Джошуа відбудеться у суботу, 29 квітня, на стадіоні "Уемблі". Боксери битимуться за чемпіонські пояси WBA, IBF і IBO.

ONLINE.UA проведе онлайн-трансляцію бою КЛИЧКО - ДЖОШУА. Початок бою - о 23:45.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?