Легендарний музичний гурт вперше за 35 років записав нові пісні
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Легендарний музичний гурт вперше за 35 років записав нові пісні

Легендарний музичний гурт вперше за 35 років записав нові пісні
Джерело:  online.ua

Культовий шведський квартет ABBA вперше за останні 35 років записав нові дві пісні. Назва і дата їх прем'єри поки тримаються в секреті - відомо лише, що одна з композицій називається I Still Have Faith In You і її вперше покажуть по телебаченню в грудні 2018 року.

Цією радісною новиною з шанувальниками музиканти ABBA поділилися в соцмережі, передає ONLINE.UА.

"Ми вчотирьох відчули, що після 35 років буде весело знову зібратися і попрацювати в студії звукозапису. І ми зробили це. І нам здалося, що нічого начебто не змінилося за весь цей час, а ми всього лише пішли в коротку відпустку", - йдеться в офіційному повідомленні групи ABBA.

Гурт АВВА у 2018 році

Нагадаємо, гурт ABBA повідомив про возз'єднання колективу в 2016 році, після того, як в 1982 році учасники колективу Агнета Фельтског, Бьорн Ульвеус, Бенні Андерссон і Анні-Фрід Лінгстад прийняли рішення більше не виступати. Цікавим фактом є те, що за всі останні десятиліття гурт ABBA ніколи офіційно не заявляв про розпад, але незважаючи на 35-річну відсутність, так і не втратив шаленої популярності.

На 2019 року музиканти анонсували віртуальний гастрольний тур - ABBA Avatar. У ньому будуть використані передові технології, за допомогою яких глядачі побачать на сцені реалістичні 3D-проекції музикантів ABBA, які виконують свої знамениті хіти. Не виключено, що в віртуальному турі ABBA будуть включені і нові пісні гурту.

Найпопулярніші пісні гурту ABBA - відео:

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що Business Insider назвав найпопулярніших музикантів всіх часів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?