Легендарний Нік Вуйчич зустрівся з бійцями АТО: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Легендарний Нік Вуйчич зустрівся з бійцями АТО: з'явилося відео

Легендарний Нік Вуйчич зустрівся з бійцями АТО: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Легендарний австралійський  мотиваційний тренер Нік Вуйчич, який 7 квітня прибув до Києва, виступив з промовою перед українськими військовослужбовцями, які перебувають на лікуванні у військовому госпіталі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео-канал ТСН.


"Я не та людина, яка буде говорити вам, що розуміє вашу біль, тому що я народився таким і не знаю, як це, - бути іншим", - сказав Нік Вуйчич. - "Мрії збуваються, просто ніколи не опускайте руки".


На думку австралійця, щастя не в руках і ногах, щастя тільки в голові і в серці.


Нік Вуйчич народився з патологією, через яку у нього немає ні рук, ні ніг, пройшов через безліч труднощів і страждань, навіть, як він зізнався перед українськими військовими, хотів покінчити життя самогубством в 10 років.


Але зараз йому 33 роки, у нього є дружина і двоє здорових дітей, він навчився ходити, плавати, кататися на дошці для серфінгу, знайшов в собі сили зруйнувати внутрішні кордони і упередження суспільства і стати мотиваційним тренером.



Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA, один з бійців, що брав участь в антитерористичній операції,  втратив ногу в військових діях на Донбасі влітку 2014 року, відновився і повернувся на передову.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?