"Ленінград" випустив новий кліп із зіркою "лабутенів": опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Ленінград" випустив новий кліп із зіркою "лабутенів": опубліковано відео

"Ленінград" випустив новий кліп із зіркою "лабутенів": опубліковано відео
Джерело:  YouTube

Відома російська група "Ленінград" випустила кліп на пісню "Кольщик". У "кривавому" відео засвітилася актриса Юлія Топольницька, що прославилася головною роллю в гучному кліпі скандального колективу "Експонат".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний YouTube-канал групи.
Режисером відеоряду виступив Ілля Найшуллер, відомий по кінороботах «Хардкор» і «Барвиха». За його задумом сюжет кліпу не пов'язаний з контекстом пісні, присвяченій татуажу брів. Солістка групи просить Коліщак наколоти їй «брови в пам'ять про велику любов, щоб погляд мій став суворішим».
Читайте також: Зірка "лабутенів" запалила на концерті Шнура: опубліковано відео
Головна особливість кліпу в тому, що всі події в ньому відбуваються у зворотному порядку.
Відео розповідає про низку божевільних і кривавих подій, що відбулися в цирку через одну глядачку.

Обережно, відео містить сцени жорстокості, 18+


У мережі відзначили, що кліп вийшов кращий, ніж сама пісня.
"Відеоряд цікавий, пісня слабка, ні про що», «Пісня не дуже, але кліп супер!!!», «Кліп бомба. Щось нове, як завжди оригінальне і неповторне у Ленінграда», «Пісня за традицією ні про що, а ось кліп шедевральний! Ілля Найшуллер не перестає радувати!», "Кожен кліп шедевр. Пісня не сподобалася і я від неї абстрагувався, а ось кліп дивився, не відриваючи очей", - пишуть шанувальники "Ленінграда ".
Як повідомляв ONLINE.UA,  28 листопада 2016 року "Ленінград" випустив кліп на пісню "Мавпа і Oрел". За сюжетом відео, музиканти обіграли сучасні ток-шоу, де обговорюються різні сімейні конфлікти та побутові проблеми. Ведучим програми в пародії виступає  Сергій Шнуров і його колега по телепроекту "Про любов" на російському телеканалі Софіко Шеварднадзе.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?